Vi söker en media och marknadsföringsvolontär att hjälpa oss växer. SRNF är en ny förening som främja rangers i Sverige. Vi söker någon som är miljöorienterade och riktar mot en karriär inom marknadsföring. Erfarenhet inom media och marknadsföring är inte ett krav men man bör vara kunnig, kreativ och engagerade i branschen. Flytande svenska i skrift såväl i tal är ett krav och engelska är meriterande.

Kandidaten kommer att utveckla inom det branschen och får erfarenhet plus en referens. Ni kommer att få samtidigt alla förmåner som rangermedlemmarna har, till exempel: gratis kurser, frientré till varje evenemang och möjlighet att resa utomlands till olika evenemang såsom World Ranger Congress (gratis eller delvis betald beroende på föreningens ekonomi).

Hjälp oss, hjälp varandra – Om du tror att du är den person vi söker gärna fylla i ansöks formulären.

För att vara med i SRNF vill vi veta mera om dig.

Password must be at least 7 characters long.
Password must be at least 7 characters long.

Behandling av personuppgifter är i enlighet med GDPR regler. Föreningen samla medlemsuppgifter för att föra ett medlemsregister. Uppgifter används för att ta kontakt med medlemmar i samband med föreningens syfte. Genom samtycke godkänna du, som medlem att eran information samlas i ett medlemsregister och att ni kan ta del av informationen och justera enligt era rättigheter under GDPR regler och dataskyddsförordning.

Berätta om er erfarenhet och anställning som Ranger.

Frivilliga Frågor

Följande frågor är frivilliga att svara på. Vi ställer dessa frågor för att kunna får en uppfattning av vad medlemmarna skulle ville få utav föreningen (kurser, konferenser sponsorer osv.) och för att ta del av medlemmarnas erfarenheter och intresse för att förbättra och skräddarsy det vi kan erbjuda till er.