1 – Fyll i medlemsformuläret nedan för det medlemskapet som passar dig – Läs mer om våra olika medlemskap.

2 – Du får ett konfirmationsmejl tillbaka (till den e-posten du angav i ansökan) med en länk till medlemsportalen. Det kan dröja några minuter innan du får mejlet, och kolla gärna i spam mappen i fall det hamna fel.

3 – SRNF-styrelsen granska din anmälan, till exempel om du har betalt medlems avgiften och har sökt rätt medlemskapet.

4 – Efter granskning får du ett mejl av oss, då kan du logga in och börjar att njuta av medlemmarnas förmåner. Välkommen!!

Våra Medlemskap och Registrerings formulär

Vi söker Media Volontärer

Är du en kunnig media och marknadsförings student som söker erfarenhet?

Vi söker en media och marknadsföringsvolontär att hjälpa oss växer. SRNF är en ny förening som främja rangers i Sverige. Vi söker någon som är miljöorienterade och riktar mot en karriär inom marknadsföring. Erfarenhet inom media och marknadsföring är inte ett krav men man bör vara kunnig, kreativ och engagerade i branschen. Flytande svenska i skrift såväl i tal är ett krav och engelska är meriterande.

Kandidaten kommer att utveckla inom det branschen och får erfarenhet plus en referens. Ni kommer att få samtidigt alla förmåner som rangermedlemmarna ha, till exempel: gratis kurser, frientré till varje evenemang och möjlighet att resa utomlands till olika evenemang såsom World Ranger Congress (gratis eller delvis betald beroende på föreningens ekonomi).

Hjälp oss, hjälp varandra – Om du tror att du är den person vi söker gärna  tryck på länken nedan.

Om du undrar något 

Skick oss ett mejl till blimedlem@swedish-rangers.se så hjälper vi.