1 – Fyll i medlemsformuläret nedan för det medlemskapet som passar dig – Läs mer om våra olika medlemskap.

2 – Du får ett konfirmationsmejl tillbaka (till den e-posten du angav i ansökan) med en länk till medlemsportalen. Det kan dröja några minuter innan du får mejlet, och kolla gärna i spam mappen i fall det hamna fel.

3 – SRNF-styrelsen granska din anmälan, till exempel om du har betalt medlems avgiften och har sökt rätt medlemskapet.

4 – Efter granskning får du ett mejl av oss, då kan du logga in och börjar att njuta av medlemmarnas förmåner. Välkommen!!

Ansöksformulär och Medlemskapen

Ange dina uppgifter och sedan väljer medlemskapet du önskar för att bli medlem. Betalningen sker därefter via PayPal. Varmt välkomna!

 • För dig som vill samla in pengar för att stödja rangers med utrustning, utbildningar och välfärd.
  SRNF Vänner - Guld medlemskapet är till er som vill maxa ert stöd för rangers i Sverige samt utomlands. Ert medlemsavgift kommer att användas för att hjälpa rangers runt om i världen som jobbar under tuffa och farliga miljöer. Var med som SRNF Vänner och gör skillnaden idag!
  SRNF Vänner - Silver medlemskapet är till er som vill stödja rangers i Sverige samt utomlands. Ert medlemsavgift kommer att användas för att hjälpa rangers runt om i världen som jobbar under tuffa och farliga miljöer. Var med som SRNF Vänner och gör skillnaden idag!
  SRNF Vänner - Brons medlemskapet är till er som vill stödja rangers i Sverige samt utomlands. Ert medlemsavgift kommer att användas för att hjälpa rangers runt om i världen som jobbar under tuffa och farliga miljöer. Var med som SRNF Vänner och gör skillnaden idag!
  Volontär medlemmar stödjer det ranger-yrket och ni kan bli inbjudna till olika evenemang, uppdrag och kan även delta i den World Ranger Congress utomlands. Vill du verkligen stödjer rangers? Var med och sök detta medlemskap hos oss.
  Professionella medlemskap är för professionella rangers i Sverige. Jobbar du som Naturvårdsvakt, Naturbevakare eller Naturvårdare? Då passar detta medlemskap till dig.

Om du undrar något 

Skick oss ett mejl till blimedlem@swedish-rangers.se så hjälper vi.

close

SRNF Nyhetsbrev

SRNF Nyhetsbrev

Åh hej där 👋 Det är trevligt att träffa dig

Registrera för att hålla dig uppdaterad både som MEDLEM eller PRENUMERANT.

* Vi gör inte spam!! Läs vår integritetspolicy för mer information.